Sandwich s mrkví a mandlovým máslem

IMG_8568Ořechové máslo má nekonečné množství využití. Zkoušeli jste ho někdy naslano? Křupavé mandlové máslo chutná naprosto skvěle například v našem novém sendviči
s mrkví a cizrnou. Tuto zdravou pomazánku plnou mononenasycených tuků, vápníku, hořčíku a železa můžete servírovat ve vaší oblíbené bulce, na čerstvém chlebu, nebo jako toping na jednohubky. 

 

INGREDIENCE

  • Oblíbená bulka či chléb
  • 2 střední mrkve 
  • 80 g předvařené cizrny
  • 1 pl mandlového másla
  • ¼ čl soli
  • 2 pl rostlinného jogurtu
  • 10 g mandlí 
  • ½ avokáda
  • 100 g tofu (uzené nebo marinované)

 

POSTUP

Mrkev očistíme a nastrouháme na jemném struhadle.

Cizrnu rozmačkáme vidličkou a přidáme ji k mrkvi.

Poté vmícháme mandlové máslo, jogurt, sůl a nasekané mandle.

Bulku prořízneme, naplníme mrkvovým salátem, avokádem a tofu.

 

Dobrou chuť!

Autor: Eliška (@_with.ella)

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení