Krémové Fettuccine

banner recepty-5

 

Během podzimu si naše tělo žádá vydatnější, teplejší stravu, zároveň mu ale pořád můžeme dodat potřebné vitamíny a minerály z čerstvé sezónní zeleniny. Proto vznikl náš recept na krémové Fettuccine, které uspokojí nejen naše chuťové buňky, ale i potřeby našeho těla, které se připravuje na zimu.

 

1

INGREDIENCE

  • 200 g Fettuccine špagety
  • 3 hrsti kešu ořechy
  • 1 hrnek rýžové mléko
  • 2 pl lahůdkové droždí
  • ½ čl sušený česnek
  • sůl, pepř
  • čerstvé salátové listy (baby špenát, rukola, polníček)
  • ředkvičky nebo rajčata či jiná zelenina
9

2

POSTUP

Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu. V mixéru rozmixujeme mléko, kešu ořechy a lahůdkové droždí do jemného krému. Krém spolu s uvařenými těstovinami prohřejeme na pánvi. Dochutíme česnekem, solí, pepřem a nakonec přidáme salátové listy a zeleninu. Dobrou chuť!

Autor článku:Eliška (@_with.ella)

 

Zpět do obchodu