Pistachio protein bread

Když mi přišel balíček od HappyPower s pistáciovým proteinem, říkala jsem si, že mi snad čtou
myšlenky! Strašně moc jsem ho chtěla zkusit a po jeho ochutnání jsem se do něj zamilovala.

Chuť pistácií není umělá a není ani přeslazený, chutná navíc i skvěle s vodou, což u veganskýchIMG_2762proteinů není zvykem.
Hned na to jsem věděla, že recept musí i na pohled lákat, že jen při pohledu na fotku se Vám
budou sbíhat sliny a učiníte tak následující rozhodnutí - Ten protein si musím koupit!
S receptem jsem velice spokojená a já doufám, že Vám bude chutnat stejně jako mně!


Ingredience:

250 g ovesných vloček
2 lžičky kypřícího prášku
50 g pistáciového proteinu
1 lžíce skořice
hrst pistácií
220 g banánu (= 2 velké banány) ( a hodně zralé!)
130 g mraženého špenátu
voda dle potřeby
60 g hořké čokolády
ještě více pistácií na posypání


Postup:
Všechny suché ingredince nasypeme do mixéru a vytvoříme tak z ovesných vloček mouku. Do
pomixované směsy přidáme nasekané pistácie.
Dále si oloupeme banány, rozmrazíme špenát a také vložíme do mixéru. Špenát se nerozmixuje
úplně, ale to zas tolik nevadí.
Suché a mokré ingredience si společně promícháme a nalijeme do formy na chlebíček a pečeme
na 190°C zhruba 35 minut.
Po vytažení z trouby si chlebíček polijeme rozpuštěnou hořkou čokoládou a posypeme
nasekanými pistáciemi.
Po ztuhnutí čokolády můžeme podávat <3

 

Autor: @Alexis.ewart

 

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení