Pistachio protein bread

 

Když mi přišel balíček od HappyPower s pistáciovým proteinem, říkala jsem si, že mi snad čtou myšlenky! Strašně moc jsem ho chtěla zkusit a po jeho ochutnání jsem se do něj zamilovala. Chuť pistácií není umělá a není ani přeslazený, chutná navíc i skvěle s vodou, což u veganských proteinů není zvykem. Hned na to jsem věděla, že recept musí i na pohled lákat, že jen při pohledu na fotku se Vám budou sbíhat sliny a učiníte tak následující rozhodnutí - Ten protein si musím koupit! S receptem jsem velice spokojená a já doufám, že Vám bude chutnat stejně jako mně!

 

1

INGREDIENCE

  • 250 g ovesných vloček
  • 2 lžičky kypřícího prášku
  • 50 g pistáciového proteinu
  • 1 lžíce skořice
  • hrst pistácií
  • 220 g banánu (= 2 velké banány) ( a hodně zralé!)
  • 130 g mraženého špenátu
  • voda dle potřeby
  • 60 g hořké čokolády
  • ještě více pistácií na posypání

2

POSTUP

Všechny suché ingredince nasypeme do mixéru a vytvoříme tak z ovesných vloček mouku. Do pomixované směsy přidáme nasekané pistácie. Dále si oloupeme banány, rozmrazíme špenát a také vložíme do mixéru. Špenát se nerozmixuje úplně, ale to zas tolik nevadí. Suché a mokré ingredience si společně promícháme a nalijeme do formy na chlebíček a pečeme na 190°C zhruba 35 minut. Po vytažení z trouby si chlebíček polijeme rozpuštěnou hořkou čokoládou a posypeme nasekanými pistáciemi. Po ztuhnutí čokolády můžeme podávat.

Autor: @Alexis.ewart

 

Zpět do obchodu