Proteinová kešu mozzarella

V těchto teplých letních dnech jsou lehká, zdravá a rychlá jídla spásou a tato proteinová mozzarella vám jistě oživí jídelníček. 

Hodí se jen tak k rajčatům, ale i do salátů, toastů nebo na pizzu. IMG_8814

INGREDIENCE:

• 50 g kešu oříšky

• 20 g psyllium

• 15 g cizrnový protein

• 250-300 ml voda

 1/2 čl sůl

• 15 ml citrónová šťáva

POSTUP:

Psyllium zalijeme 300 ml vody a pořádně promícháme. 

Kešu oříšky také namočíme do vody a vše necháme na 1 hodinu odstát.

Poté kešu scedíme a rozmixujeme do hladka společně se vzniklou hmotou z psyllia, přidáme citrónovou šťávou a proteinem.

Pevnou hmotu dáme do krabičky, nebo do hrnečku a necháme ji ztuhnout a vychladit v ledničce.

Dobrou chuť! 

Autor: Eliška (@_with.ella)