Jahodové proteinové raw tyčinky

Sladká chuť jahod, křupavé oříšky, jemná chuť čokolády a pořádná dávka bílkovin! Přesně to si pod těmito jahodovými raw tyčinkami můžete představit.

Navíc jsou opravdu jednoduché a zaberou minimum času na přípravu, ale POZOR, minimum času zabere je i sníst, jak jsou dobré a návykové!

unnamed (2)INGREDIENCE:

 150 g datle (datlová pasta)

 60 g kešu ořechy

 30 g lískové ořechy

 30 g jahodový protein

 30 g jahodové kešu máslo

 10 g celé špaldové vločky

 mléčné čoko drops

lyofilizované jahody

POSTUP:

Datle jsem si předem aspoň na hodinku namočila. Jakmile mi datle trochu změkly, rozmixovala jsem je do pasty do které jsem vmíchala nasekané kešu, lískové oříšky, máslo, vločky a protein.

Hmotu jsem rozprostřela do krabičky vyložené papírem na pečení a pořádné pevně ji zamačkala k sobě ke dnu. Placku jsem posypala lyo jahodami a čoko pecičkami a dala vše ztuhnout do ledničky/mrazáku.

Jakmile mi placka ztuhla, rozkrájela jsem ji na tyčinky a čtverečky. Dobrou chuť!

Autor: Eliška (@_with.ella)