Sladká chuť jahod, křupavé oříšky, jemná chuť čokolády a pořádná dávka bílkovin!
Přesně to si pod těmito jahodovými raw tyčinkami můžete představit.
Navíc jsou opravdu jednoduché a zaberou minimum času na přípravu, ale POZOR, minimum
času zabere je i sníst, jak jsou dobré a návykové!
INGREDIENCE:
• 150g datle (datlová pasta)
• 60g kešu ořechy
• 30g lískové ořechy (pražené)
• 30g jahodový protein
• 30g jahodové kešu máslo
• 10g celé špaldové vločky
• mléčné čoko-pecičky, lyo jahody
POSTUP:
Datle jsem si předem aspoň na hodinku namočila. Jakmile mi datle trochu změkly, rozmixovala jsem je do pasty do které jsem vmíchala nasekané
kešu, lískové oříšky, máslo, vločky a protein. Hmotu jsem rozprostřela do krabičky vyložené papírem na pečení a pořádné pevně ji
zamačkala k sobě ke dnu. Placku jsem posypala lyo jahodami a čoko pecičkami a dala vše ztuhnout do ledničky/mrazáku. Jakmile mi placka ztuhla, rozkrájela jsem ji na tyčinky a čtverečky.
Dobrou chuť!
Autor: Eliška Lossmannová ( @_with.ella)