V těchto teplých letních dnech jsou lehká, zdravá a rychlá jídla spásou a tato proteinová mozzarella vám jistě oživí jídelníček.
Hodí se jen tak k rajčatům, ale i do salátů, toastů nebo na pizzu.
INGREDIENCE:
• 20 g psyllium
• 250-300 ml voda
• 1/2 čl sůl
• 15 ml citrónová šťáva
POSTUP:
Psyllium zalijeme 300 ml vody a pořádně promícháme.
Kešu oříšky také namočíme do vody a vše necháme na 1 hodinu odstát.
Poté kešu scedíme a rozmixujeme do hladka společně se vzniklou hmotou z psyllia, přidáme citrónovou šťávou a proteinem.
Pevnou hmotu dáme do krabičky, nebo do hrnečku a necháme ji ztuhnout a vychladit v ledničce.
Dobrou chuť!
Autor: Eliška (@_with.ella)