Pesto z Medvědího Česneku

Nejoblíbenější jarní bylinka, která má vysoké antibiotické a desinfekční účinky a vysoký obsah vitamínu C? Medvědí česnek! Vůně a chuť této zázračné bylinky je nezaměnitelná a ideální do jarních receptů. Nejvíce nám chutná právě v čerstvém, jarním pestu na těstovinách.

 

1

INGREDIENCE

Pokud běžně jíte mandlové máslo jen na sladko, připravte se na něco, co jste ještě neochutnali. Jakmile to zkusíte, už nebude cesty zpět, protože vaše chuťové buňky budou vrnět blahem. Dnes společně zavítáme do Asie a vyzkoušíme populární koncept tzv. "buddha bowls" s tofu směsí a mandlovým máslem.

  • 1 velká hrst medvědího česneku
  • 5 pl olivového oleje (nebo jiného)
  • 15 g pekanových ořechů
  • špetka soli

2

POSTUP

Všechny ingredience kromě ořechů spolu rozmixujeme. Do vzniklého pesta vmícháme nasekané ořechy. Pesto skladujeme v lednici v uzavřené sklenici.

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení