Proteinová granola

 

Přichází pomalu chladné dny a s nimi i více času na to péct doma dobroty. Tak vám přinášíme recept na proteinovou granolu, která vám domov provoní tak, že jí budete chtít péct každý den.

 

1

INGREDIENCE

  • 130 g ovesných vloček
  • 50 g rostlinného proteinu pistácie
  • 60 g čekankového nebo javorového sirupu
  • 50 g brusinek
  • 40 ml kokosového oleje
  • 2 čl skořice
  • 20 g kešu
  • 20 g mandle
  • lyofilizované ovoce, které ale přidáme po upečeni granoly

2

POSTUP

Troubu si předehřejeme na 150-160 stupňů. Ovesné vločky smícháme s proteinem a skořicí. Vedle si smícháme čekankový sirup s kokosovým olejem a promícháme s vločkami, proteinem a skořicí. Přidáme sušené brusinky a směs oříšků. Směs rozložte na pečicí papír a dejte péct. Pečeme 10 minut poté promícháme aby se granola nespálila, nepekla se pouze z jedné strany a pečeme dalších 10 minut

Po upečení přimíchámelyofilizované ovoce

Autor: Karolína (@caro.line97)

 

Zpět do obchodu