Karamelové pralinky se solí

 

Vaříme s Obnaženou Vegankou, autorskou veganskou kuchařkou Mariany Silovské. A co vyzkoušíme? Karamelové pralinky se solí. Pralinky jsou nepečené, rychlé a ďábelsky dobré. Navíc s vanilkovým proteinem, který obsahuje 73 % bílkovin, slunečnicový lecitin a denní dávku vitamínu B12.

 

1

INGREDIENCE

  • 1/2 hrnku arašídového másla
  • 1/3 hrnku javorového sirupu
  • 2 polévkové lžíce kokosového oleje
  • 2 polévkové lžíce vanilkového proteinu
  • špetka soli

2

POSTUP

V míse si smícháme arašídové máslo, javorový sirup, kokosový olej, vanilkový protein a špetku soli. Pořádně promícháme. Připravíme si plech, nebo jinou formu, kterou si vyložíme potravinovou fólií.

Do formy vlijeme těsto a posypeme ho hrubozrnnou solí. Necháme alespoň 2 h chladit v mrazáku. Nakrájíme na kostičky a servírujeme.

Dobrou chuť!

Autor: Eliška (@_with.ella)

 

Zpět do obchodu