Karamelové pralinky se solí

IMG_8004

Vaříme s Obnaženou Vegankou, autorskou veganskou kuchařkou Mariany Silovské. A co vyzkoušíme? Karamelové pralinky se solí. Pralinky jsou nepečené, rychlé a ďábelsky dobré. Navíc s vanilkovým proteinem, který obsahuje 73 % bílkovin, slunečnicový lecitin a denní dávku vitamínu B12. 

INGREDIENCE:

  • 1/2 hrnku arašídového másla
  • 1/3 hrnku javorového sirupu
  • 2 polévkové lžíce kokosového oleje
  • 2 polévkové lžíce vanilkového proteinu
  • špetka soli

POSTUP:

V míse si smícháme arašídové máslo, javorový sirup, kokosový olej, vanilkový protein a špetku soli. Pořádně promícháme. Připravíme si plech, nebo jinou formu, kterou si vyložíme potravinovou fólií.

Do formy vlijeme těsto a posypeme ho hrubozrnnou solí. Necháme alespoň 2 h chladit v mrazáku. Nakrájíme na kostičky a servírujeme. 

Dobrou chuť! 

Autor: Eliška (@_with.ella)

 

 

 

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení