Sladká chuť jahod, křupavé oříšky, jemná chuť čokolády a pořádná dávka bílkovin! Přesně to si pod těmito jahodovými raw tyčinkami můžete představit.
Navíc jsou opravdu jednoduché a zaberou minimum času na přípravu, ale POZOR, minimum času zabere je i sníst, jak jsou dobré a návykové!
INGREDIENCE:
• 150 g datle (datlová pasta)
• 60 g kešu ořechy
• 30 g lískové ořechy
• 30 g jahodový protein
• 10 g celé špaldové vločky
• lyofilizované jahody
POSTUP:
Datle jsem si předem aspoň na hodinku namočila. Jakmile mi datle trochu změkly, rozmixovala jsem je do pasty do které jsem vmíchala nasekané kešu, lískové oříšky, máslo, vločky a protein.
Hmotu jsem rozprostřela do krabičky vyložené papírem na pečení a pořádné pevně ji zamačkala k sobě ke dnu. Placku jsem posypala lyo jahodami a čoko pecičkami a dala vše ztuhnout do ledničky/mrazáku.
Jakmile mi placka ztuhla, rozkrájela jsem ji na tyčinky a čtverečky. Dobrou chuť!
Autor: Eliška (@_with.ella)