Jahodová bublanina s proteinem

Návrh bez názvu-24 

 

Jaký je váš nejoblíbenější letní dezert? Náš je rozhodně bublanina ze sezónního ovoce. Je lehká, osvěžující a skvělá ke kávě, čaji i kakau. Navíc ji máte rychle hotovou - všechny ingredience najdete na zahrádce, smícháte v jedné misce a dáte péct. Voila! Jahodovo-borůvkovo-malinovou bublaninu plnou proteinu, esenciálních aminokyselin, vitamínu B12 a s minimem cukru máte na stole do hodiny.

 

1

INGREDIENCE

  • 55 g hladká špaldová mouka
  • 25 g ovesné vločky
  • 15 - 20 g jahodový protein
  • 20 g kokosový cukr
  • 1 čl prášek do pečiva
  • 35 g kokosový olej
  • 10 pl rostlinné mléko
  • jahody, borůvky, maliny
Návrh bez názvu-25

2

POSTUP

Všechny ingredience kromě ovoce spolu smícháme. Menší formu vymažeme kokosovým olejem a vysypeme kokosovou moukou / nebo vyložíme papírem na pečení. Těsto nalijeme do formy a navrch naskládáme ovoce. Bublaninu pečeme na 180°C / 30 - 40 minut. Dobrou chuť!

Autor: Eliška (@_with.ella)

Zpět do obchodu