Pistachio protein bread

Když mi přišel balíček od HappyPower s pistáciovým proteinem, říkala jsem si, že mi snad čtou
myšlenky! Strašně moc jsem ho chtěla zkusit a po jeho ochutnání jsem se do něj zamilovala.

Chuť pistácií není umělá a není ani přeslazený, chutná navíc i skvěle s vodou, což u veganskýchIMG_2762proteinů není zvykem.
Hned na to jsem věděla, že recept musí i na pohled lákat, že jen při pohledu na fotku se Vám
budou sbíhat sliny a učiníte tak následující rozhodnutí - Ten protein si musím koupit!
S receptem jsem velice spokojená a já doufám, že Vám bude chutnat stejně jako mně!


Ingredience:

250 g ovesných vloček
2 lžičky kypřícího prášku
50 g pistáciového proteinu
1 lžíce skořice
hrst pistácií
220 g banánu (= 2 velké banány) ( a hodně zralé!)
130 g mraženého špenátu
voda dle potřeby
60 g hořké čokolády
ještě více pistácií na posypání


Postup:
Všechny suché ingredince nasypeme do mixéru a vytvoříme tak z ovesných vloček mouku. Do
pomixované směsy přidáme nasekané pistácie.
Dále si oloupeme banány, rozmrazíme špenát a také vložíme do mixéru. Špenát se nerozmixuje
úplně, ale to zas tolik nevadí.
Suché a mokré ingredience si společně promícháme a nalijeme do formy na chlebíček a pečeme
na 190°C zhruba 35 minut.
Po vytažení z trouby si chlebíček polijeme rozpuštěnou hořkou čokoládou a posypeme
nasekanými pistáciemi.
Po ztuhnutí čokolády můžeme podávat <3

 

Autor: @Alexis.ewart