Přírodní barevné prášky se SLEVOU ZDE

FIT Tiramisu

 

Kvůli nejslavnějšímu italskému dezertu už nemusíte jezdit tisíce kilometrů. Máme pro vás recept, který vám vyrazí dech. Založený jen na kvalitních rostlinných surovinách a revolučním proteinu z fermentovaného hrachového proteinu s bylinkami náš recept na Tiramisu strčí do kapsy i originál z Trevisa a to jak do chuti, tak do složení. 

 

1

INGREDIENCE

INGREDIENCE KORPUS

KRÉM

  • * 200 g rostlinná kokosová smetana (Lidl)
  • * Tuhá část kokosového mléka z plechovky (dejte ji přes noc do lednice)
  • * 60 g javorového sirupu
  • * 2 pl kávy
  • * ¾ čl xantanové gumy (pomáhá ke zpevnění krémů za studena)

KRÉM

  • * 1 espresso

2

POSTUP

V míse smícháme všechny suché ingredience na korpus a poté do nich vmícháme tekuté ingredience. Těsto nalijeme do formy na chlebík nebo menší čtvercové formy vyložené papírem na pečení. Pečeme 25-30 minut na 180°C. Po upečení necháme korpus úplně vychladnout a mezitím si připravíme krém. Smetanu, tuhou část kokosového mléka, sirup, 2 pl kávy a xantanovou gumu spolu rozmixujeme do hladkého krému. Korpus rozkrojíme podélně. Spodní díl polijeme kávou a potřeme ½ krému. Poté na něj položíme druhou polovinu korpusu, který také polijeme kávou a potřeme zbytkem krému. Nakonec tiramisu posypeme kakaem a dáme do lednice vychladit.

 

Dobrou chuť!

Autor: Eliška (@_with.ella)