Obnažená veganka - rostlinná kuchařka

  • Kniha obsahuje více jak 100 veganských receptů rozdělených do 4 ročních období.
  • Autorkou knihy je Mariana Silovská, která si díky úspěšnému projektu na HITHITu splnila svůj sen.
  • Slova autorky: "Myslím, že rostlinná strava je strava budoucnosti a má smysl. Vytvářet z čerstvých rostlin delikátní jídla je moje vášeň, a tak jsem ty nejpovedenější kousky sepsala dohromady, přidala další zajímavé poznatky o životě, životosprávě, zdraví, a tak vznikla má kniha."
Skladem
690 Kč

Kniha obsahuje více jak 100 veganských receptů rozdělených do 4 ročních období, přičemž v receptech najdete zejména sezónní suroviny rostoucí v našem podnebí, kromě rostlinných receptů ze sezónních surovin v ní také najdete spoustu informací týkající se stravy a životosprávy v souladu s naším tělem a přírodou.

Autorkou knihy je Mariana Silovská, která má vášeň k jídlu (zdravému, udržitelnému a přesto lahodnému) ráda experimentuje v kuchyni, pracuje s čerstvými a dobrými surovinami a inspiruje tak ostatní! 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
K Avatar autora | 22.4.2022
Vyzkoušela jsem krémovou polévku z červené řepy a pesto z medvědího česneku. Líbí se mi vytříbené kombinace surovin s výslednou lahodnou chutí. Baví mě kuchařkou i jen tak listovat, je nádherně zpracovaná. Těším se, co dalšího s její pomocí uvařím. Je plná inspirace. Doporučuji.
5
J Avatar autora | 4.2.2022
Skvělá kniha, která má opravdu ducha. Doporucuji všem, kteří chtějí zkusit zajímavé veganske recepty, vše je krasne a jednoduše popsáno- radost podle této kuchařky vařit. Již během týdne se stala součástí me kuchtici rutiny ❤️????????
5
V Avatar autora | 4.2.2022
Kuchařka je skvělá! Oceňuji lokálnost a sezónnost. Grafické zpracování je úplné pohlazení. Miluju ji a doporučuji všem!

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení