NOVINKA! Innerme - 100 % funkční, energeticky vyvážené produkty pro sportovce, zcela BEZ chemie. Více ZDE

Overnight oats s cizrnovým proteinem

Podzimní sychravá rána jsou ideální pro ovesnou kaši, avšak zkoušeli jste někdy podzimní overnight oats? Pokud ne, tak přesně pro vás je tento recept!

Kombinace s cizrnovým proteinem dodá kompletní spektrum esenciálních aminokyselin a zkaramelizovaná jablka zase podzimní náladu.IMG_9676

INGREDIENCE NA KAŠI:

 5 pl jemných ovesných vloček

 2 pl chia semínek

 2-3 pl sirup (čekankový, javorový)

 1 pl sušené rýžové mléko

 1,5 pl cizrnový protein

 Špetka soli

 1čl skořice

 120-140 ml rostlinné mléko 

INGREDIENCE KARAMELIZIVANÁ JABLKA:

 2 ks jablka

 1 čl kokosový olej

 1 pl javorový sirup

 1 čl skořice

 Pekanové ořechy

 Oříškové máslo

 Voda 

POSTUP:

Ve větší sklenici smícháme všechny suché ingredience na kaši. 

K suchým ingrediencím přilijeme mléko a vše pořádně zamícháme, sklenici zavřeme a dáme na alespoň na 3 hodiny do lednice, ale nejlépe přes noc.

Jablka nakrájíme na menší kousky a dáme je do hrnce s kokosovým olejem, sirupem a skořicí. 

Jablka za míchání malinko opečeme a poté zalijeme trochou vody a necháme je podusit a změknout. 

Jablka uchováme v misce v lednici. Jakmile je kaše pořádně uleželá, přidáme jablka.

Na vrch přidáme ořechy, semínka a oříškové máslo. Dobrou chuť!

Autor: Eliška (@_with.ella)