Proteinová granola

Přichází pomalu chladné dny a s nimi i více času na to péct doma dobroty. Tak vám přinášíme recept na proteinovou granolu, která vám domov provoní tak, že jí budete chtít péct každý den. 
Enlight629

INGREDIENCE:

 130 g ovesných vloček 

 50 g rostlinného proteinu pistácie

 60 g čekankového nebo javorového sirupu

 50 g brusinek 

 40 ml kokosového oleje

 2 čl skořice 

 20 g kešu

 20 g mandle

 lyofilizované ovoce, které ale přidáme po upečeni granoly

POSTUP:

Troubu si předehřejeme na 150-160 stupňů. Ovesné vločky smícháme s proteinem a skořicí. Vedle si smícháme čekankový sirup s kokosovým olejem a promícháme s vločkami, proteinem a skořicí.

Přidáme sušené brusinky a směs oříšků. Směs rozložte na pečicí papír a dejte péct.

Pečeme 10 minut poté promícháme aby se granola nespálila, nepekla se pouze z jedné strany a pečeme dalších 10 minut

Po upečení přimíchámelyofilizované ovoce 

Autor: Karolína (@caro.line97)