1

 

 

Vařili jste k obědu cizrnu ze sklenice a zbyl vám nálev? Máme pro vás recept na skvělý nadýchaný dezert plný čokolády! Ještě k tomu úplně bez cukru. Ale s pořádnou dávkou toho nejkvalitnějšího proteinu pro větší výkon, regeneraci svalů a doplnění všech životně důležitých látek.

 

1

INGREDIENCE

  • 200 g aquafaba (nálev z cizrny)
  • 15 g INNERME protein příchuť kakao
  • 20 g kakaový prášek
  • 15 g kvalitní čokoláda
  • 10 g white chocotale drops
  • 2 ks datle bez pecky
  • 40 ml rostlinné mléko
  • špetka xantanové gumy (pomáhá k pevnější konzistenci)
  • špetka soli

2

POSTUP

V mixéru vyšleháme aquafafu do pěny. Poté k ní přidáme, kakao, protein, roztopené čokolády, datle, mléko, xantanovou gumu a špetku soli. Opět vše pořádně rozmixujeme. Chocolate mousse přemístíme do skleniček a dáme ho do lednice vychladit. Dobrou chuť!

Autor: Eliška (@_with.ella)

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení